Výnos až 19 % ročne!

Kúpa bytu v REZIDENCII KONČISTÁ predstavuje nielen bezpečné uloženie Vašich peňazí, ale aj ich rýchle zhodnotenie. Ceny nehnuteľností v okolí Vysokých Tatier vždy rastú rýchlejšie ako v menej atraktívnych lokalitách, preto takáto investícia dokonale ochráni Vaše úspory pred infláciou a naviac Vám zabezpečí pasívny príjem či už z dlhodobého alebo krátkodobého prenájmu. Obom typom prenájmov sa darí - dlhodobému najmä z dôvodu neustále sa zvyšujúcich úrokov na hypotekárnych úveroch a krátkodobému hlavne z titulu lokality.

 

Pozrite si náš prepočet odhadovaných výnosov z investície pri trojizbovom byte s podzemnou garážou v cene 172.500,- € bez DPH, vychádzajúc z nastavenia dnešného trhu:

  • pri dlhodobom nájme, 100 % ročnej vyťaženosti
    a predpokladanom mesačnom nájomnom 950,- € vrátane energií,
    by hrubý ročný výnos činil 11.400,- €,

  •  pri krátkodobom nájme, 40 % ročnej vyťaženosti (pesimistický scenár)
    a predpokladanej priemernej cene za noc 150,- €,
    by hrubý ročný výnos činil 21.900,- €,

  • pri krátkodobom nájme, 60 % ročnej vyťaženosti (optimistický scenár)
    a predpokladanej priemernej cene za noc 150,- €,
    by hrubý ročný výnos činil 32.850,- €.

Aký je teda výsledok tejto predikcie?
Hrubý výnos by sa tak mohol hýbať na úrovni 6,6 - 19 % p.a. z kúpnej ceny bez DPH. Čistý výnos závisí od mnohých ďalších okolností... Budete si vyťažovanie bytu menežovať sám? Využijete služby agentúry?

Medziročný nárast cien
Nezabudnime ani na nárast hodnoty Vašej nehnuteľnosti v priebehu roka. Experti naďalej predpokladajú zvyšovanie cien nehnuteľností v dlhodobom horizonte.

Únik z mestského ruchu
Ako bonus získate pre seba a svoju rodinu dokonalé miesto na únik z ruchu mesta do krásnej a pokojnej podtatranskej prírody. Prečo ešte je REZIDENCIA KONČISTÁ tou správnou voľbou? Prečítajte si rovno desať dôvodov!

 
Kristína Čulíková