10 dôvodov, prečo si vybrať bývanie v Rezidencii Končistá

Výber bytu alebo domu patrí medzi najdôležitejšie životné rozhodnutia. V tomto článku sa dozviete, prečo je REZIDENCIA KONČISTÁ pre Vás tou správnou voľbou.

 
 

 1. Pokojná lokalita
Mestský ruch vs. pokojné prírodné prostredie? Ak ste milovníkom prírody, hubárčenia, turistiky či cykloturistiky, potom bývanie v podhorskej dedinke Mlynica bude pre Vás to pravé orechové. Čistejší vzduch, pomalšie životné tempo, menšia kriminalita a premávka, možnosť pestovať vlastné ovocie a zeleninu, les len kúsok od domu - to je ten najlepší život, aký môžete dopriať svojej rodine. A ak sa Vám občas zacnie za mestom, všetky jeho vymoženosti máte do desiatich minút autom.

2. Výborná dopravná dostupnosť
Mlynica okrem množstva iných výhod ponúka aj rýchle spojenie s mestom Poprad a výbornú dopravnú dostupnosť ako takú – letisko Poprad-Tatry  (9 km), napojenie na diaľnicu (5 km), Vysoké Tatry (10 km) alebo Poprad (10 km). Na dosah tak máte všetko potrebné pre maximálne komfortné bývanie.

3. Nadčasový dizajn
Moderná architektúra s podhorským nádychom, tvorená jednoduchým, ale elegantným rozdelením hmôt s kontrastnými veľkými presklenými plochami ladne zakončená pultovou strechou dokonale zapadá do okolia a prírody. Taká je REZIDENCIA KONČISTÁ – trendová dnes aj o 20 rokov.

4. Komorná atmosféra
Projekt REZIDENCIA KONČISTÁ prinesie do Mlynice osem bytov, takže nečakajte žiadnu masovku - naopak každý vlastník tu bude mať dostatok súkromia. Navyše v malých projektoch sa vždy prirodzene vytvorí príjemná susedská komunita a ako iste vieme, niet nad dobré susedské vzťahy.

5. Funkčné dispozície
Do detailov premyslené dispozície vychádzajú zo základných potrieb človeka pre jeho každodenný život s veľkým dôrazom na komfort a súkromie. V každom jednom byte sa budete cítiť príjemne, a to vďaka vysokým stropom a veľkoformátovým oknám, ktoré dostatočne presvetľujú byty a umocňujú výnimočný výhľad na Vysoké Tatry.

6. Prvotriedne stavebné materiály
Cieľom projektu je priniesť tú najvyššiu kvalitu bývania. Všetky materiály sme vyberali rozumne a starostlivo tak, aby Vás stavba nadchla z každého uhla. Tmavý trendový falcovaný plech v kombinácii s dreveným obkladom vo svetlých farbách nechá vyniknúť každú líniu stavby, a tým zvýrazňuje jej celkový tvar. 

7. Smart riešenia
Vďaka chytrým technológiám bude Váš byt inteligentný. Pomôže Vám vytvoriť prostredie, v ktorom sa budete cítiť dobre a bezpečne, a ešte pri tom ušetríte. Komplexné ovládanie domácnosti prostredníctvom aplikácie odkiaľkoľvek na svete Vám značne uľahčí život a zvýši mieru komfortu. Tešiť sa môžete na vstupný kamerový systém s kontrolou vstupu, sledovanie aktuálnej spotreby, svetelné scény a simuláciu prítomnosti s ovládaním prostredníctvom digitálnej intuitívnej obrazovky alebo aplikácie. Funkcie si môžete kedykoľvek rozšíriť o ďalšie, a to bez stavebných úprav.

8. Podzemné parkovanie
Čo môže byť pohodlnejšie ako nechať svoje auto v suchu a bezpečí podzemnej garáže priamo pod bytom? Projekt REZIDENCIA KONČISTÁ na svojom podzemnom podlaží ponúka deväť parkovacích miest a osem skladovacích priestorov.

9. Cenová dostupnosť
Kúpna cena je jedným z najdôležitejších, ba dokonca často rozhodujúci faktor pri výbere bývania. REZIDENCIA KONČISTÁ ponúka kvalitné stavebné prevedenie za rozumnú cenu. Financovať svoj vysnívaný byt tu môžete aj prostredníctvom hypotéky.

10. Skúsený developer
Developer je skúsený s dlhoročnou históriou, pričom jeho vysoký kvalitatívny štandard potvrdzuje aj medzinárodná certifikácia ISO. V roku 2022 získal certifikát kvality (ISO 9001), certifikát bezpečnosti (ISO 45001) a certifikát environmentu (ISO 14001). Takáto certifikácia je zárukou, že spoločnosť poskytuje naozaj kvalitné služby.

Chcete sa dozvedieť o projekte viac? Navštívte stránku koncista.sk alebo kontaktuje predajcu na čísle 0948 116 226.

Kristína Čulíková