Nové lyžiarske stredisko v Demänovej

 

Už tak absolútne výnimočný apartmánový rezort DEMÄNOVÁ VILLAGE sa odteraz môže pýšiť ďalšou konkurenčnou výhodou. Minulý piatok sa tu priamo v areáli otvorilo nové lyžiarske stredisko SKI centrum Demänová. Ubytovaní hostia to tak majú zo svojich apartmánov na svah naozaj len na skok. Vítaní sú však aj všetci ostatní, vleky sú otvorené pre verejnosť.

skicentrumdemanova

O stredisku
Svah je svojim stupňom náročnosti vhodný pre začiatočníkov i mierne pokročilých lyžiarov, no najmä pre rodiny s deťmi, pre ktoré je, mimochodom, prioritne určený celý rezort. K dispozícii sú dva štyristo metrové vleky plus jeden prepojovací s dĺžkou 150 m, no a napokon tiež jeden vlek pre našich najmenších. Tí sa tiež zaručene potešia snowtubingu, ktorý má na svahu vyhradenú svoju dráhu. V snowparku si zase jazdu vychutnajú adrenalínoví nadšenci. Zjazdovky sú umelo zasnežované a denne upravované špeciálnym ratrakom. Už čoskoro sa môžete tešiť aj na večerné lyžovanie a bežkársku trať o dĺžke 550 m.

Pri lyžovačke vám v SKI centre Demänová určite nebude nič chýbať - nájdete tu požičovňu aj servis lyží a snowboardov, obchod so športovými potrebami, lyžiarsku školu a tri gastronomické prevádzky vrátane vychvaľovanej reštaurácie Pinus. Za uvoľnením po športovom výkone potom zájdite do rovnako čerstvo otvoreného wellness centra.

O rezorte
DEMÄNOVÁ VILLAGE sa rozlieha na vstupe do Demänovskej doliny, najznámejšej a najkrajšej doliny Nízkych Tatier. Ponúka ubytovanie v unikátnych drevostavbách spolu s množstvom doplnkových služieb a je stále obľúbenejšou voľbou turistov z rôznych kútov sveta.

Pre veľký záujem sa rezort aktuálne rozširuje o ďalšie apartmánové domy. V ponuke sú ešte apartmány z domov J, M a N, ktorých nespornou výhodou bude ich jedinečná poloha priamo na zjazdovke. Informujte sa o možnostiach investície v tomto úspešnom projekte.

 
Kristína Čulíková